Drijfzand levert levensgevaarlijke situatie’s op na opspuiten stranden in Zeeland

Yerseke – Nadat de werkzaamheden met het opspuiten van het Damse strand van Yerseke gereed was, bestaat nu het gevaar op drijfzand op het Yerseke strand.

Open dag Paintballvereniging Zeeland afgelast in verband met storm

Goes – De open dag van paintballvereniging Zeeland is afgelast in verband met de hevige storm die op dit moment over Zeeland trekt.

Zeeuwse spoor afsluiting leidt tot grote drukte op station Kruiningen-Yerseke

Kruiningen – Door werkzaamheden aan het spoor in Goes, waar in de loop van het jaar een spoortunnel gebouwd zal gaan worden, ligt dit weekend het Zeeuwse spoorverkeer stil.

Wethouder Arno Witkamp rijdt mee vanaf nieuwe haltes van de buurtbus in Nisse en ‘s-Heer Abtskerke

Nisse – Vanaf maandag 25 februari is het mogelijk om ook ‘s-Heer Abtskerke en Nisse te bereiken met de buurtbus. De buurtbusvereniging Zuid-Beveland past namelijk haar dienstregeling in de gemeente Borsele aan.

Veel weggegooid afval langs oprit A58 bij het nieuwe fastfoodboulevard

Goes – Langs de oprit van de A58 richting Bergen op Zoom ligt veel weggegooid afval.

Gemeente app van Kapelle stopt per 11 februari

Kapelle – Op 11 februari 2019 stopt de gemeente Kapelle met de gemeente app. Met de gemeente app wilde de gemeente het makkelijk maken om een melding te maken of bijvoorbeeld een nieuwsbericht van de gemeente te lezen.

IJsplezier in Krabbendijke; schaatsbaan voor het eerst dit seizoen open

Yersekenaren creatief met het maken van sneeuwpoppen op openbare weg

Yerseke – Tijdens de sneeuwval van dinsdag 22 januari is een stel jongelui op het geweldige idee gekomen om hun edele delen in het groot na te maken van sneeuw.

IJsvereniging Krabbendijke vult schaatsbaan; vereniging hoopt op goede vorst

Krabbendijke – Op zaterdag 19 januari is IJsvereniging van Krabbendijke begonnen met het vullen van de schaatsbaan aan de Nieulandestraat.